hits

Latest buys

  • 23.06.2016 kl. 15:39

Hei♥ Når har jeg nettopp kommet hjem fra handelens dag på Sørlandssentret. Jeg var med bestemor i dag også, det er alltid like koselig♥ Vi spise lunsj sammen på Wayns Coffe og var rund og tittet en del. Utrolig nok kjøpte jeg bare en ting. I går var jeg på handelens dag på Vågsbygdsenter, så tenkte jeg kunne vise dere alt jeg har kjøpt i et innlegg.

På vågsbygdsenter var det 50% avslag på favoritt parfymen min. Jeg har ventet lenge med å kjøpe den siden jeg synes den er litt for dyr, men nå fikk jeg kjøpt den! Du vet når du finner en parfyme som du blir så vant med å gå med at du ikke lukter den lenger, det er akkurat sånn denne er for meg og dette er jo et tegn på at det er min "duft". Høres rart ut, men det er jo sant! Jeg kjøpte også en ny sminkefjerner som var på salg, denne fra Garnier er favoritten. På Sørlandssentret fant jeg denne rosa søte toppen fra Vero Moda, denne var også på salg:

Nå er det bare knapt 4 dager til jeg reiser til Hamburg med familien, så det blir nok en del shopping der på meg! Begynner å få skikkelig reisefeber akkurat nå, gleder meg kjempemasse! 

Ønsker alle en fin dag videre♥

2 Kommentarer

Ingrid

23.06.2016 kl. 20:54
Så søte innkjøp :)

Camille Pettersen

23.06.2016 kl. 22:09
Ingrid: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no