hits

Dagens antrekk

  • 22.06.2016 kl. 18:09

Hei alle sammen! I dag har vært en grei dag. Jeg har vært på skolen for å levere alle bøkene mine, deilig å få det unnagjort! I morgen har jeg fri, og fredag blir siste skoledag, yay! Etter jeg hadde vært innom skolen tok meg og bestemor turen til Vågsbygd senter (ligger ganske nærme der jeg bor), her var det handelens dag i dag. Jeg fikk kjøpt meg to ting, tenkte å vise dere det i morgen for da skal jeg også på handelens dag på Sørlandssentret.

Her er da dagens antrekk. Den rosa jakke + buksa er fra Gina Tricot. Jeg er utrolig fornøyd med denne jakke, eller cardiganen da, elsker fargen! Toppen min er fra Bikbok og vesken min er fra NYPD. Har skrevet om denne vesken tidligere, den er ganske ny. Jeg liker at den har et enkelt design og at det er ganske god plass i den:

Btw, jeg hadde også på meg noen sko, disse synes ikke på bildet, men det er noen blå søte Keds sko.

Er det noen andre som også begynner sommerferien på fredag?

4 Kommentarer

Henriette Celin

23.06.2016 kl. 09:21
Så pent! elsker jakken ^^

Camille Pettersen

23.06.2016 kl. 09:52
Henriette Celin: Tusen takk <3

Ingrid

23.06.2016 kl. 15:18
Så fint antrekk :)

Camille Pettersen

23.06.2016 kl. 15:41
Ingrid: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no