Camille Pettersen

- Livestyle / Photograpy / And more -
 • 21.06.2016
 • Dagens innkjøp

  God kveld alle sammen! Som jeg skrev i forrige innlegg, så var jeg med bestemor i byen og shoppet litt. Jeg tenkte derfor jeg kunne lage et dagens innkjøp innlegg♥

  Jeg fikk kjøpt meg 4 plagg da jeg var i byen, 3 sommerkjoler fra H&M og en cardigan fra Blikkbox. De fleste av plaggene fikk jeg kjøpt på salg, elsker en god deal! Jeg kommer ikke til å vise den cardiganen siden det er akkurat den samme som jeg hadde på meg i det siste innlegget. Jeg trengte en ny en siden den andre begynte å bli så slitt og nuppete... Uansett, så skal jeg  i vert fall vise alle kjolene jeg kjøpte, for de er jeg veldig fornøyd med:

  Tenkte å starte med denne svarte kjolen som jeg er utrolig fornøyd med. Man ser ikke hele kjolen på bildet, men den går til rett over knærne. Jeg liker at den en simpel, men samtidig veldig pyntet:

  Processed with VSCO

  Kjøpte meg også disse to kjolene som har samme form, men forskjellige mønstre. Jeg elsker slike kjoler som går inn sånn i livet, de sitter så fint på! Jeg er også veldig fan av disse blomstermønstrene akkurat nå. Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken av disse kjolene jeg ville ha, jeg synes begge var utrolig fine. Heldigvis var jeg så heldig å få en av disse av bestemor:

  Fikk også klippet håret mitt i dag, bare 1-2 cm (mamma gjorde det på meg). Elsker å ha det litt kortere nå før sommeren. Jeg føler håret mitt ser litt mer fyldigere ut nå, noe jeg virkelig liker! 

  Håper alle har hat en fin tirsdag♥ Er det noen andre som har fått shoppet seg en del sommertøy? 

  4 Kommentarer skjul

  Henriette Celin

  21.06.2016 kl. 23:17
  Så flotte kjoler :-D

  Camille Pettersen

  22.06.2016 kl. 08:15
  Henriette Celin: Tusen takk :)

  Ingrid

  22.06.2016 kl. 16:25
  Så fine kjoler :D

  Camille Pettersen

  22.06.2016 kl. 17:35
  Ingrid: Tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar

  Om meg

  Camille Pettersen

  Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

  Søk i bloggen

  Kategorier  Arkiv
  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits