hits

Dagens innkjøp

  • 21.06.2016 kl. 22:25

God kveld alle sammen! Som jeg skrev i forrige innlegg, så var jeg med bestemor i byen og shoppet litt. Jeg tenkte derfor jeg kunne lage et dagens innkjøp innlegg♥

Jeg fikk kjøpt meg 4 plagg da jeg var i byen, 3 sommerkjoler fra H&M og en cardigan fra Blikkbox. De fleste av plaggene fikk jeg kjøpt på salg, elsker en god deal! Jeg kommer ikke til å vise den cardiganen siden det er akkurat den samme som jeg hadde på meg i det siste innlegget. Jeg trengte en ny en siden den andre begynte å bli så slitt og nuppete... Uansett, så skal jeg  i vert fall vise alle kjolene jeg kjøpte, for de er jeg veldig fornøyd med:

Tenkte å starte med denne svarte kjolen som jeg er utrolig fornøyd med. Man ser ikke hele kjolen på bildet, men den går til rett over knærne. Jeg liker at den en simpel, men samtidig veldig pyntet:

Processed with VSCO

Kjøpte meg også disse to kjolene som har samme form, men forskjellige mønstre. Jeg elsker slike kjoler som går inn sånn i livet, de sitter så fint på! Jeg er også veldig fan av disse blomstermønstrene akkurat nå. Jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilken av disse kjolene jeg ville ha, jeg synes begge var utrolig fine. Heldigvis var jeg så heldig å få en av disse av bestemor:

Fikk også klippet håret mitt i dag, bare 1-2 cm (mamma gjorde det på meg). Elsker å ha det litt kortere nå før sommeren. Jeg føler håret mitt ser litt mer fyldigere ut nå, noe jeg virkelig liker! 

Håper alle har hat en fin tirsdag♥ Er det noen andre som har fått shoppet seg en del sommertøy? 

4 Kommentarer

Henriette Celin

21.06.2016 kl. 23:17
Så flotte kjoler :-D

Camille Pettersen

22.06.2016 kl. 08:15
Henriette Celin: Tusen takk :)

Ingrid

22.06.2016 kl. 16:25
Så fine kjoler :D

Camille Pettersen

22.06.2016 kl. 17:35
Ingrid: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no