hits

What`s in my purse?

  • 12.06.2016 kl. 19:25

Hei igjen, som jeg skrev i går så kjøpte jeg meg en ny veske da jeg var i Arendal. Jeg synes derfor det var på tide å lage et "What`s in my purse?" innlegg. Har ikke så mye interessant å vise i vesken min, men hadde veldig lyst til å vise vesken siden jeg er veldig fornøyd med den♥

Må bare først fortelle hva som skjedde da jeg skulle til å kjøpe denne vesken: Vesken hang på et stativ der det sto "Vesker til 299 kr!" og da trodde jo jeg at den kostet det, men da jeg kom fram til kasse så kostet den ikke det. Det var en helt ny veske til 499 kr som hang på feil plass... "Nå gidder jeg ikke kjøpe den," tenkte jeg, men så var dama i kasse så snill å ga meg -99 kr avslag siden den hang på feil plass. Så jeg endte altså opp med å få den til 400 kr, noe jeg synes var et greit kompromiss!

Tilbake til vesken, den er fra merket NYPD. Jeg har en veske til fra dette merket og de har veldig god kvalitet til å være såpass billige. Vesken har et veldig enkelt design, noe jeg selv liker. Størrelsen på den er også veldig grei, jeg får plass til alt jeg trenger. Den har også mange små rom hvor jeg kan legge mindre ting som jeg ikke vil miste. Vesken ser kanskje litt liten ut, men det er faktisk overraskende god plass i den. Bare for å vise hvor stor den er så legger jeg ut et bilde av meg med den:

Processed with VSCO

Når det kommer til ting jeg har i vesken min, er det som sagt ikke så mye interessant å vise. Jeg har bare de vanlige tingene som leppepomade, lommebok, solbrille + etuiet og mobil selvfølgelig (den er ikke med på bilde da...) Jeg er avhengig av å alltid ha en leppeomade i nærheten, ettersom jeg alltid blir så tør på leppene, bruker som regel Lyspsyl. Lommeboken min er fra Harrods, denne er sånn passe stor, veldig hendig og grei egentlig. Også har jeg det nye solbrilleparet mitt + etuiet som fulgte med. Dette paret er jeg utrolig fornøyde med. Jeg bestilte det fra Blivakker.no (var bare dette paret igjen...) Meket er Ray bans og modellen heter Erica. Jeg har også mobilen med i vesken min, men denne tok jeg bildene mine med så fikk dessverre ikke vist den, jeg har en Samsung Galaxy S5. Er utrolig fornøyd med denne mobilen, den tar veldig gode bilder. Har hat den i litt over et år nå, og den funker fortsatt ganske greit:

Processed with VSCO

Hvilken type veske bruker dere til vanlig og hva bruker dere og ha i den?

4 Kommentarer

Znippen.no

12.06.2016 kl. 19:37
Så masse kjekt :D Håper du har en flott kveld! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

Camille Pettersen

12.06.2016 kl. 20:22
Snippen: Tusen takk, det har jeg :)

ida

12.06.2016 kl. 21:27
er irriterende når ting henger på feil stativ så kommer man til kassen og bare "ehhh" hahah. var veldig fin veske da! har egentlig det samme i vesken. pleier ikke være så ekstremt mye mer enn jeg faktisk trenger :D

Camille Pettersen

12.06.2016 kl. 21:48
ida: Ja det er veldig irriterende. Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no