hits

Rommet mitt

  • 09.06.2016 kl. 10:16

Hei, i dag begynner jeg ikke før 12.15 på skolen. Vi skal gå en tur i Naturfagen og se på noe som har med økosystemer og sånt å gjøre. Vi hadde om det på begynnelsen av skoleåret, men nå bare repeterer vi før en eventuell muntlig eksamen. Så blir en kort dag på meg i dag! Uansett er veldig fornøyd med hvordan rommet mitt ser ut akkurat nå, så jeg tenkte jeg kunne vise det♥

Rommet mitt betyr veldig mye for meg, det er her jeg selv kan bestemme hvordan ting skal se ut. Det blir veldig personlig, noe jeg synes gjør det veldig fint og spesielt for alle sin egen smak. Jeg er veldig glad i å ommøblere rommet mitt og klarer nesten aldri bli sånn helt fornøyd, men nå føler jeg endelig at jeg har funnet akkurat hvordan jeg vil ha det! Slik ser rommet mitt ut når man først kommer inn døra:

Processed with VSCO

Alle møblene mine er fra IKEA, synes det er en veldig grei butikk jeg. De har et enkelt design som jeg liker veldig godt, pluss at det er mye billigere en mange andre møbelbutikker. Hehe, alltid gøy med en tur på IKEA! Så her ser man rommet mitt fra den andre siden av rommet:

Processed with VSCO

Walk-in-closet skapet mitt har jeg faktisk designet helt selv, eller mamma hjalp meg da... Før var det bare et sånn "gammeldagse" skap det, men når er det åpnet opp. Er veldig fornøyd med resultatet! Det er veldig greit å ha det åpent, for da passer jeg alltid på å holde det ryddig. Legger med et litt nærmere bilde av walk-in-closet skapet mitt:

Processed with VSCO

Jeg er utrolig fornøyd med TVen min, bruker den ganske mye! Så det meste av det dere ser her er som sagt fra IKEA. Har noen planter også på rommet mitt, synes det gjør rommet mitt "hjemme"og koselig. Det et da den siden man ser fra sengen min: 

Processed with VSCO

Hva synes dere om rommet mitt? Kom gjerne med noen innspill til hva dere vil se her på bloggen min, og om det er noe jeg kan forbedre meg på. Er veldig ny på dette her, men jeg lærer av å feile litt først♥

2 Kommentarer

kineli

09.06.2016 kl. 10:17
kjempefint du har det ;) elsker slike innlegg

Camille Pettersen

09.06.2016 kl. 13:19
Tusen takk ;)

Skriv en ny kommentar

Camille Pettersen

Hei, mitt navn er Camille Pettersen og jeg er en 18 år gammel jente fra Kristiansand. Her kan du lese om min hverdag og ting jeg interesserer meg for. Jeg blogger om alt fra foto, mote, skjønnhet og tips til litt mer personlige innlegg.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no